Ochrana osobních údajů

Všechny vámi vyplňované osobní údaje, které nám poskytujete při vyplňování objednávkového a  registračního formuláře na stránkách www.zverimarket.cz podléhají ochraně osobních údajů dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Vaše osobní údaje neposkytujeme žádným dalším stranám. Jsme si vědomi důvěrnosti vašich osobních údajů a působnosti zákona o ochraně osobních údajů.

Prohlášení k ochraně vašich osobních údajů

Fyzická osoba provozující tyto webové stránky, David Čech,zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím těchto webových stránek, jakožto i všechny údaje získané z objednávek, registrace zákazníků a to po dobu 7 let nebo do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a provozovatel tyto údaje zlikviduje.

Provozovatel těchto stránek tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvedenými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ke zlepšení svých služeb a především k vyřízení objednávek a doručení zboží dle kupní smlouvy. Vaše osobní údaje nebudou poskytnuty třetím stranám.

Váš souhlas

Svojí registrací či vyplněním objednávky poskytuje kupující plný souhlas se shromažďováním a používáním informací o své osobě i o nákupech, které uskuteční na těchto webových stránkách a to po dobu 7 let nebo do doby, kdy tento svůj souhlas odvolá a to písemnou formou na adresu uvedenou v kontaktech. Fyzická osoba, která je provozovatelem internetového obchodu www.zverimarket.cz je povinna neprodleně po obdržení odvolání souhlasu s nakládáním s osobními údaji veškerá data a informace o kupujícím zlikvidovat.

DOPRAVA ZDARMA

Jakoukoliv vaši objednávku přesahující částku 2.000,- Kč vám doručíme v Plzni zcela zdarma. V objednávce stačí označit ,, naší dopravou,, termín dodávky dohodneme telefonicky.

 

Nenašli jste u nás?

Nenašli jste v našem sortimentu, co jste hledali? Nakupujete jinde nebo za lepší cenu?

Kontaktujte nás a my se pokusíme vámi požadované zboží zajistit přímo pro vás! info@zverimarket.cz . Plzeňáci, využijte naší akce ,,DOPRAVA PO PLZNI ZDARMA,, 

Dovolená

Od 4.8.2018 - 12.8.2018

Dovolená

Objednávky budou vyřízeny

v následujícím týdnu.

Kontakt

Zverimarket.cz

Tel.:
+420 377 473 700
E-mail:
info@zverimarket.cz

Kompletní kontakty

Vyhledávání

Nákupní košík

Váš nákupní košík je zatím prázdný.

Přihlášení uživatele

Akvariiní komplet 54 l

Dlouhodobě bezkonkurenčně nejlevnější cena na internetu, akvarijní komplet  54 litrů. najdete v sekci akaristika/ akce

 

 akvárium1

Rychlá navigace

BARTON STUDIO - Webdesign Plzeň

↑ nahoru